Bedrijfsunit huren in Emmastate Leeuwarden

In het pand gelegen aan de prachtige Emmakade 59 kunt u voor uw bedrijf of particulier kantoorruimtes, opslagruimtes of een bedrijfsunit huren. Wij hebben nog enkele ruimtes beschikbaar, voor kleinere en grotere ruimtes tegen concurrerende prijzen kunt u bij ons terecht. U kunt contact met ons opnemen voor nadere informatie.

Wij verhuren bedrijfsunits voor kantoor- en opslagdoeleinden. Bedrijfsunits waar die gebruikt voor productiewerkzaamheden kunnen wij u helaas niet aanbieden. De opslagunits zijn gevarieerd van circa 20 vierkante meter tot 100 vierkante meter. Er zijn verschillende groothandelaren in ons pand huurders, bijvoorbeeld een groothandel in meubels maar ook een bedrijf die handelt in led-verlichting en een groothandel in producten voor natuurlijke geneeswijzen. U kunt bij ons ook een meeting voor uw klanten of een andere vergadering organiseren, het bedrijfsrestaurant biedt daar veel mogelijkheden voor.

Kortom een goede locatie voor uw bedrijfsunit, in een markant gebouw met een bijzondere werksfeer. Op werkdagen is een huismeester aanwezig, deze verricht ook kleine reparaties voor de huurders indien nodig.

Gemeubileerde werkplekken

Wij verhuren naast bedrijfsunits ook compleet ingerichte werkplekken, dus met meubilair en kasten etcetera. U kunt via de website contact met ons opnemen, via het contactformulier op deze website. Telefonisch zijn wij bereikbaar onder het nummer 06-53217417.

Er staat iemand voor u klaar bij (technische) problemen

De huismeester zal graag een rondleiding voor u verzorgen en met u de diverse huisvestingsmogelijkheden voor uw bedrijf bespreken. Er zijn momenteel nog enkele ruimtes beschikbaar, de ruimtes kunnen worden ingedeeld volgens de behoeftes van de huurders. Een extra wand, andere vloerbedekking of een andere kleur verf kan in overleg.

Flexibel bedrijfsunits huren

U kunt bij ons ook voor kortere periodes huren, daarnaast is flexibele huur mogelijk. Flexibele huur betekent bij ons dat u voor kortere periodes extra ruimten kunt huren als u bijvoorbeeld tijdelijke piekmomenten in uw onderneming heeft. Ook de basisruimte die u huurt is flexibel te huren, vanaf een periode van 1 maand. Voor informatie over prijzen kunt u een email sturen naar info@emmastate.nl of contact opnemen door hier te klikken. Wij verhuren tegen concurrende prijzen in Leeuwarden!

Klik hier om uw bezichtiging te plannen om een kantoorruimte in Leeuwarden te huren
Bedrijfsunit huren in Leeuwarden - Emmastate - Emmakade 59 - Kantoorruimte te huur Leeuwarden - Ruimte huren