Emmastate
Koepeltheater - Feestlocatie huren in LeeuwardenIMG_7313 s

Welkom bij de Emmastate

Congreslocatie huren

in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een bijzondere congreslocatie Leeuwarden met sfeer voor uw congres, training, seminar, symposium, lezing, schoolopening of vergadering in Leeuwarden? Wij bieden u twee bijzondere locaties. In één van de meest bijzondere gebouwen in het centrum van Leeuwarden maakt dit voor u mogelijk. Het is een unieke belevenis voor uw gasten in het gemeentelijk monument de Emmastate of het rijksmonument het Koepeltheater. De bijzondere kerk (Koepeltheater) is gebouwd in Byzantijnse stijl. U kunt ook vergaderen in Leeuwarden bij de Koepel. Voor iedereen een unieke belevenis!

Professioneel advies
Als u ondersteuning nodig heeft bij het samenstellen van de inhoud van uw conferentie, lezing, presentatie, concert, schoolopening, training, symposium of seminar in een vergaderzaal of kerkzaal dan denken wij graag met u mee. Samen met ons personeel kunt u de best mogelijke conferentie houden. Wij denken namelijk graag met u mee! Voor grote congressen is het Koepeltheater het meest geschikt. Voor vergaderingen, workshops en cursussen kunt u terecht in de Emmastate. Een top congreslocatie Leeuwarden vindt u bij ons in het hart van Leeuwarden!

Koepeltheater in het kort
Het Koepeltheater in Leeuwarden biedt plaats voor iedereen met een conferentie, congres of vergaderlocatie in Leeuwarden. De grootste zaal, de kerkzaal, heeft een capaciteit van zeker 450 personen. Zijn prachtige akoestiek is zeer geschikt voor sprekers en muziek(optredens). Er zijn ook voor kleinere groepen conferentie- en vergaderzalen beschikbaar, zoals de huiskamer van de oude pastorie woning (circa 20 personen) en de foyer van de Koepelkerk (circa 70 personen).

Via de hoofdingang stapt u de foyer in en is een bijzonder ruime zaal gebouwd tussen het voormalige pastorie huis en de kerk. Het heeft een moderne maar authentieke uitstraling en er komt veel daglicht binnen door de vele ramen. Achter in de zaal is een (rolstoelvriendelijke) toilet en garderobe. Aaneengesloten is een keuken voor koffie, fris en thee; ook geschikt voor zeer grote groepen. Catering behoort ook tot de mogelijkheden. Rechts bevindt zich een directe ingang naar de kerkzaal. De foyer staat ook in verbinding met de huiskamer van de pastorie. U kunt dus ook alle zalen met elkaar combineren. Vergaderen in Leeuwarden is hier goed geregeld!

Diverse activiteiten
Door de ruime opzet van alle diverse zalen is het mogelijk om met groepen diverse activiteiten zoals workshops op te zetten. U kunt ook meerdere zalen gebruiken om bijvoorbeeld een expositie te organiseren naast uw conferentie.