Emmastate
DSC05157Koepeltheater - Feestlocatie huren in Leeuwarden

Welkom bij de Emmastate

Cursuslokaal of workshopplek huren

in Leeuwarden

Bent u op zoek naar praktisch cursuslokaal in Leeuwarden met sfeer voor uw congres, training, seminar, symposium, lezing, schoolopening of vergadering in Leeuwarden? Wij bieden u twee bijzondere locaties aan.

Het is een unieke belevenis voor uw gasten in het gemeentelijk monument de Emmastate of  het rijksmonument het Koepeltheater.

Locatie: Het Koepeltheater
Capaciteit tot 450 personen

Locatie: De Emmastate
Capacititeit tot 75 personen

Soorten cursuslokalen
Bij ons maakt het niet uit hoe groot uw groep is voor uw cursus of training. Wij bieden ruimtes van 2 tot 450 personen aan. Om advies op maat te geven adviseren wij u een persoonlijke afspraak met ons te maken. Zo weet u wat u kan verwachten en kunnen wij u goed adviseren. Wilt u direct een afspraak maken of heeft u nog vragen vul dan ons contactformulier in.

Koepeltheater in het kort
Het Koepeltheater in Leeuwarden biedt plaats voor iedereen met een conferentie, congres of vergaderlocatie in Leeuwarden. De grootste zaal, de kerkzaal, heeft een capaciteit van zeker 450 personen. Zijn prachtige akoestiek is zeer geschikt voor sprekers en muziek(optredens). Er zijn ook voor kleinere groepen conferentie- en vergaderzalen beschikbaar, zoals de huiskamer van de oude pastorie woning (circa 20 personen) en de foyer van de Koepelkerk (circa 70 personen).

Emmastate in het kort
In de Emmastate bieden we vooral hoge, grote en brede cursuslokalen. Deze zijn meer geschikt voor trainingen en cursussen. U kunt het het beste zelf bepalen en en een bezoek brengen aan het Koepeltheater of de Emmastate. Maak daarom een afspraak met onze beheerder.