Cursuslokaal

Cursuslokaal Leeuwarden huren

Bent u op zoek naar praktisch cursuslokaal in Leeuwarden met sfeer voor uw congres, training, seminar, symposium, lezing, schoolopening of vergadering in Leeuwarden? Wij bieden u twee bijzondere locaties. In één van de meest bijzondere gebouwen in het centrum van Leeuwarden maakt dit voor u mogelijk. Het is een unieke belevenis voor uw gasten in het gemeentelijk monument de Emmastate of het rijksmonument het Koepeltheater. De bijzondere kerk (Koepeltheater) is gebouwd in Byzantijnse stijl.

Locatie: Het Koepeltheater

Koepeltheater - Feestlocatie huren in Leeuwarden

Locatie: de Emmastate

Emmastate - Feestlocatie huren in Leeuwarden - Emmakade 59

Soorten cursuslokalen

Bij ons maakt het niet uit hoe groot uw groep is voor uw cursus of training. Wij bieden ruimtes van 2 tot 500 personen aan. Om advies op maat te geven adviseren wij u een persoonlijke afspraak met ons te maken. Zo weet u wat u kan verwachten en kunnen wij u goed adviseren. U proeft tegelijkertijd de sfeer in het markante pand de Emmastate of van het Koepeltheater. Wilt u direct een afspraak maken of heeft u nog vragen vul dan ons contactformulier in.

Koepeltheater in het kort

Het Koepeltheater in Leeuwarden biedt plaats voor iedereen met een conferentie, congres of vergaderlocatie in Leeuwarden. De grootste zaal, de kerkzaal, heeft een capaciteit van zeker 500 personen. Zijn prachtige akoestiek is zeer geschikt voor sprekers en muziek(optredens). Er zijn ook voor kleinere groepen conferentie- en vergaderzalen beschikbaar, zoals de huiskamer van de oude pastorie woning (circa 20 personen) en de foyer van de Koepelkerk (circa 70 personen). In de Emmastate bieden we vooral hoge, grote en brede cursuslokalen. Deze zijn meer geschikt voor trainingen en cursussen. U kunt het het beste zelf bepalen en en een bezoek brengen aan het Koepeltheater of de Emmastate. Maak daarom een afspraak met onze beheerder.

 

Voor iedere activiteit een oplossing!

 

Meer informatie

contact opnemen met koepeltheater contact opnemen met emmastate