Feestlocatie

Feestlocatie Leeuwarden huren

Bent u op zoek naar de meeste bijzondere feestlocatie in Leeuwarden en omgeving voor uw bedrijfsfeest, familiefeest, concert, huwelijksfeest, voorstelling, trouwerij, diploma-uitreiking, koor, muziekoptreden of theater?

Twee bijzondere monumenten

Wij beschikken over twee locaties die allebei een monumentale status hebben. In de Emmastate beschikken we over grote en hoge lokalen die geschikt zijn voor vergaderingen en besprekingen tot maximaal 25 personen. Voor feestjes, voorstellingen, diploma-uitreikingen of theater kunt u een ruimte in het Koepeltheater huren. Wij verhuren deze ruimtes tegen concurrende prijzen in Leeuwarden. Dit is de voormalige Koepelkerk. Dit gebouw grenst aan de Emmastate. De kerkzaal biedt plaats tot 400 personen, in overleg is dit uit te breiden naar maarliefst 550 personen. Daarnaast zijn er ook kleinere ruimtes in het Koepeltheater, zoals de foyer.

De eerste impressie

Een eerste indruk van uw (feestelijke) evenement is het allerbelangrijkste. Het is voor uw zakelijke evenement perfect om relaties aan u te binden. Tijdens uw zakelijke of privé feest wilt u zonder zorgen kunnen genieten. Ons team helpt u graag met deskundig advies over het organiseren van elk evenement. De details en creativiteit die wij leveren in samenwerking met u en anderen kunnen we zorgen dat het evenement onvergetelijk wordt.

Locatie: de Emmastate

Emmastate - Feestlocatie huren in Leeuwarden - Emmakade 59
De Emmastate heeft diverse zalen. Hier kunnen veel soorten activiteiten worden, zoals een: cursus, workshop, afname van een examen of gebruiken als een leslokaal.

Locatie: het Koepeltheater

Koepeltheater - Feestlocatie huren in Leeuwarden
Het Koepeltheater, evenementenlocatie in Leeuwarden, biedt plaats voor iedereen met een evenement, van groot tot klein. De grootste zaal, de kerkzaal, heeft een capaciteit tot 450 personen. Zijn prachtige akoestiek is zeer geschikt voor sprekers en muziek(optredens). Hier hangt ook het grootste orgel van Friesland! Dit maakt het zeer geschikt voor een orgelconcert tijdens uw evenement. Ieder jaar zijn hier diverse grote optredens van bekende artiesten. Het Koepeltheater is in 2015 opgezet en nu al een groot succes!

Catering mogelijkheden

Via de hoofdingang stapt u de foyer in en is een bijzonder ruime zaal gebouwd tussen het voormalige pastorie huis en de kerk. Het heeft een moderne maar authentieke uitstraling en er komt veel daglicht binnen door de vele ramen. Achter in de zaal is een (rolstoelvriendelijke) toilet en garderobe. Aaneengesloten is een keuken voor koffie, fris en thee; ook geschikt voor zeer grote groepen. Catering behoort ook tot de mogelijkheden. Rechts bevindt zich een directe ingang naar de kerkzaal. De foyer staat ook in verbinding met de huiskamer van de pastorie. U kunt dus ook alle zalen met elkaar combineren.

Activiteiten combineren

Door de ruime opzet van alle diverse zalen is het mogelijk om met groepen diverse activiteiten zoals workshops op te zetten. U kunt ook meerdere zalen gebruiken om bijvoorbeeld een expositie te organiseren naast uw evenement. Het is ook zeer geschikt als trouwlocatie in Leeuwarden.

 

Een onderbreking tijdens uw evenement? Kies voor een rondleiding door de kerk of een heus orgelconcert!

 

Meer informatie

Kortom alles is afhankelijk van uw wensen bij onze evenementenlocatie in Leeuwarden. Er zijn eindeloze mogelijkheden. Wij nodigen u daarom uit contact met ons op te nemen via de e-mail of telefoon. Ook het door u gewenste evenement hier niet bij staat. Wij hopen u snel te verwelkomen het Koepeltheater. De website van het Koepeltheater vindt u hier. U kunt zowel met de Emmastate als het Koepeltheater contact opnemen, de locaties zijn van dezelfde eigenaar.

contact opnemen met koepeltheater contact opnemen met emmastate

U wordt doorverwezen naar de website van het Koepeltheater. Contact opnemen met de Emmastate? Klik hier.

Reserveer direct een zaal in de Emmastate: