Flexibel huren heel goed mogelijk in Emmastate Leeuwarden

U kunt in ons prachtige monumentale pand, gelegen aan de Emmakade 59 te Leeuwarden, flexibel huren. Dit betekent dat u een kantoorruimte voor een maand of langer kunt huren met als opzegtermijn de laatste dag van de maand. Het flexibel huren van ruimte is een ideale oplossing voor huurders die tijdelijk willen huren, dit kan op verzoek ook een volledig ingericht kantoor zijn waarbij het meubilair etc. door ons wordt verzorgd. Binnenkort opent ons bedrijfsrestaurant, ook zijn vergader- en conferentieruimtes per dagdeel te huren. Kortom, op een snelle manier via korte lijnen kunt u bij ons flexibel huren voor korte termijnen.

Diverse groep ondernemers

Bestaande huurders zijn organisaties zoals Monumentenwacht Friesland, tevens zijn er veel huurders uit de medische sector. Voor huisartsen, psychiaters, psychotherapeuten, verloskundigen, fysiotherapeuten en andere medische dienstverleners is het pand Emmakade 59 zeer geschikt.
Indien u naast kantoorruimte bijvoorbeeld opslagruimte zoekt hebben wij oplossingen voor u. In de wijken direct rond de Emmastate kunt u maximaal 2 uur met parkeerschijf in de blauwe zone parkeren. Houdt u er rekening mee dat voor enkele parkeerplaatsen in dit gebied betaald parkeren kan gelden. Parkeren in de blauwe zone geldt van maandag tot en met zaterdag van 08.00 – 18.00 uur en op koopavonden tot 22.00 uur. Donderdagavond is de vaste koopavond in Leeuwarden. Bezoekers dienen alleen in de daarvoor bestemde blauwe zone vakken te parkeren (aangeduid met een blauwe lijn). Men mag dus niet langs de stoep parkeren.

pand

Monument

Emmakade 59 te Leeuwarden is een gemeentelijk monument, het pand is in de afgelopen jaren gerestaureerd en er is bijvoorbeeld een nieuwe grotere lift aangebracht. Door het monumentale karakter van het pand is er een goede werksfeer in het pand, de huidige huurders versterken elkaar ook door middel van samenwerkingsverbanden zoals het Kindcentrum Leeuwarden. Voor kleine reparaties en overige is een huismeester aanwezig, deze huismeester is het aanspreekpunt voor de huurders. U huurt bij ons per vierkante meter per jaar. Voor een indicatie van de huurprijs kunt u direct contact met ons opnemen.

U kunt ook flexplekken bij ons huren, klik hier om direct te boeken.

 

Flexibel huren: bij ons kan het écht!

Bij ons kunt u dus flexibel huren, zowel voor de huurperiodes maar ook voor de ruimtes stellen wij ons flexibel op. Wij hebben bijvoorbeeld huurders die in de ene maand twee kantoorruimtes huren en in een andere maand vier kantoorruimtes. U huurt de kantoorruimtes die klaar zijn voor gebruik, dus geen bijkomende kosten voor vloerbedekking en lamellen. U zit niet vast aan ellendig lange huurcontracten van 5 jaar!

Wat onze huurders denken

Vele huurders huren bij ons omdat het pand een warme uitstraling heeft, met name door de sfeer en de inrichting is het dé plek in Leeuwarden voor people’s business. Het bedrijfsrestaurant heeft dagelijks heerlijke koffie en lunches. Het restaurant heeft tevens beschikking over een binnentuin, die het mogelijk maken om te roken of buiten te genieten van de zon. Er zijn nog enkele kantoorunits beschikbaar met een prachtig uitzicht over Leeuwarden en de Emmakade.

Wilt u ook graag flexibel huren? Dan kiest u voor de Emmastate in Leeuwarden. Meer weten? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op het nummer 06-53217417

Meer informatie

contact opnemen met koepeltheater contact opnemen met emmastate