Flexwerkplek Leeuwarden huren tegen een concurrerende prijs

Bij ons kunt u ook flexwerkplekken huren, dit betekent dat u een dagdelen kunt reserveren voor een volledig ingerichte werkplek met snel internet. U heeft dan recht op alle faciliteiten, zoals het bedrijfsrestaurant in ons pand. Er is een mogelijkheid tot goede koffie, lekkere thee en mogelijkheiden om zowel te kopiëren als printen. U werkt in een monumentale omgeving, gelegen aan de prachtige Emmakade te Leeuwarden. Onze flexkantoren in Leeuwarden zijn volledig ingericht. Ook kunt u reserveren voor zakelijke bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een vergaderruimte, neemt u gerust contact met ons op.

Flexwerkplek Leeuwarden

Een dagdeel is bij ons vier uren, u kunt op iedere dag in de week een reservering plaatsen. Reserveren voor meerdere flexwerkplekken tegelijkertijd is vanzelfsprekend mogelijk, deze flexwerkplekken kunnen ook verdeeld worden over verschillende kantoorruimtes. U werkt in een gerestaureerd gemeentelijk monument gelegen aan de Emmakade 59 te Leeuwarden, het voormalige hoofdkantoor van de PEB genaamd de Emmastate. Wij hebben nog diverse kantoorruimtes beschikbaar, de ruimtes variëren in oppervlakte van 20 vierkante meter tot 100 vierkante meter.

flex

Groot bedrijvencentrum in hart van Leeuwarden

Het is een gebouw met een zeer goede werksfeer, momenteel zijn vele huurders u reeds voorgegaan, ook voor startende ondernemers en medici die praktijkruimte zoeken is de Emmastate zeer geschikt. In de wijken direct rond de Emmastate kunt u maximaal 2 uur met parkeerschijf in de blauwe zone parkeren. Houdt u er rekening mee dat voor enkele parkeerplaatsen in dit gebied betaald parkeren kan gelden. Parkeren in de blauwe zone geldt van maandag tot en met zaterdag van 08.00 – 18.00 uur en op koopavonden tot 22.00 uur. Donderdagavond is de vaste koopavond in Leeuwarden. Bezoekers dienen alleen in de daarvoor bestemde blauwe zone vakken te parkeren (aangeduid met een blauwe lijn). Men mag dus niet langs de stoep parkeren.. Het bedrijfsrestaurant is op doordeweekse dagen geopend. De specifieke tijden kunt u dagelijks vinden in de hal van de Emmastate.

Informatie over flexwerkplek Leeuwarden

U kunt contact met ons opnemen voor een bezichtiging, ook als u geïnteresseerd bent in het huren van flexwerkplekken, waarbij wij u rondleiden in het pand en u alle mogelijkheden rustig kunt bekijken. U kunt ook de foto’s in onze galerij hieronder bekijken. Dit geeft een zeer goede impressie. Nog niet overtuigd? Kijk op de website van onze partner die de flexplekken verhuurd. U ziet hier ook direct de beschikbaarheid. De website vindt u hier. Een huismeester is aanwezig in het pand, voor operationele zaken is dus altijd een aanspreekpunt aanwezig. Wilt u in de toekomst overschakelen naar het huren van een eigen kantoor, dan hebben wij voor u natuurlijk mogelijkheden. Het huren van een kantoorruimte is mogelijk voor perioden van een maand of langer, dus huren kan ook flexibel.

Meer informatie

Voor nadere informatie over flexwerkplekken of het huren van andere ruimtes binnen de Emmastate, kunt u contact opnemen met Tjalling Rollema: telefoonnummer 06-53217417. U kunt ons ook mailen via het contactformulier.