Emmastate
DSC05040-HDRDSC05013-HDRDSC05157

Welkom bij de Emmastate

Wilt u een kantoorruimte, bedrijfsruimte of werkplek huren?

Kantoorruimte Leeuwarden

Wij verhuren kantoorruimte in Leeuwarden aan de Emmakade 59, de vertrekken variëren in grootte van circa 20 tot 150 vierkante meter. Het is een karakteristiek pand dat zich zowel kenmerkt door authentieke elementen, maar op sommige vleugels bevinden zich ook modern uitstralende ruimtes. Het bedrijfsrestaurant annex vergader- en conferentieruimte verzorgd voor u en uw klanten een heerlijke lunch en koffie, thee of frisdrank. De Emmastate betreft een bedrijfsverzamelkantoor waar reeds vele bedrijven en dienstverleners zijn gevestigd. Wij hanteren concurrerende prijzen in een inspirerende werkomgeving.

Het pand gelegen aan de Emmakade 59 is een gemeentelijk monument, aan het pand te Leeuwarden is de afgelopen jaren groot onderhoud gepleegd. Hierdoor is het een bedrijfsverzamelgebouw geworden met een inspirerende werkomgeving. Ook voor medische praktijk ruimte is het pand zeer geschikt, bijvoorbeeld voor psychiaters, verloskundigen, psychotherapeuten, maatschappelijk werk, buurtzorg en overige dienstverleners. Wij bieden bijna voor elk bedrijf kantoorruimte te huur aan in Leeuwarden.

Afgestemd op uw wensen
Wij kunnen u gehuurde kantoorruimtes of kantoorunits desgewenst inrichten naar uw wens met beschikbaar kantoormeubilair, op iedere verdieping is een gemeenschappelijk keukentje gevestigd. In de vergaderlocatie kunt u bijeenkomsten organiseren voor grotere groepen, de catering kan hierbij worden verzorgd. U kunt bij ons kantoorruimte huren in Leeuwarden voor een periode van 3 maanden, wij stellen ons flexibel naar onze huurders op. Een huismeester is aanwezig in het pand, deze is het dagelijkse aanspreekpunt voor kleine reparaties. De kantoorruimtes worden door ons verhuurd inclusief vloerbedekking, zodat uw aanloopkosten worden beperkt.

Veel faciliteiten
Parkeren is gratis op de beschikbare parkeerplekken gelegen voor het pand aan de Emmakade 59, verder kunt u aan de Emmakade zelf parkeren (dit is een blauwe zone gebied). Het bedrijfsrestaurant inclusief vergaderlocatie is per 1 januari 2015 in gebruik genomen, het bedrijfsrestaurant heeft ook de beschikking over de binnentuin, waar bijvoorbeeld al gebruik van wordt gemaakt bij workshops etc.

Nog enkele ruimtes te huur in Emmmastate Leeuwarden
Kortom wilt u kantoorruimte in Leeuwarden huren, dan is de Emmastate een fantastisch bedrijvencentrum in Leeuwarden. Ook voor opslag van bijvoorbeeld goederen hebben wij mogelijkheden. U kunt ook contact per mail met ons opnemen via het contactformulier op de website. Wij verzorgen gaarne een rondleiding voor u door het monumentale pand, zodat u rustig alle mogelijkheden voor uw organisatie kunt bekijken. Graag tot ziens op dé ondernemers huisvesting en werklocatie in Leeuwarden.

Een ruimte huren in Leeuwarden gaat bij ons flexibel en transparant. Een ruimte huren kan deze week nog! 

Klik hier om uw bezichtiging te plannen om een kantoorruimte in Leeuwarden te huren.