Emmastate
DSC04986-HDRDSC05031-HDRDSC04952-HDR

Welkom bij de Emmastate

Wilt u een kantoorruimte, bedrijfsruimte of werkplek huren?

Kantoorruimte huren in de Emmastate

De Emmastate in Leeuwarden verhuurt kantoorruimte variërend tussen de 20 tot 150 vierkante meter. Meerdere kantoorruimtes behoort ook tot de mogelijkheden of zelfs een hele verdieping. Wilt u een kantoorruimte huren, neem dan snel contact op. Wij krijgen véél aanvragen per week. De Emmastate heeft nu al meer dan 100 tevreden huurders! De Emmastate beschikt over een bedrijfsrestaurant, vergaderruimtes, flexplekken, ruime kantoorruimtes en mogelijkheden tot flexibel huren in Leeuwarden. Wij hanteren concurrerende prijzen in een inspirerende werkomgeving.

Het pand gelegen aan de Emmakade 59 is een gemeentelijk monument, aan het pand te Leeuwarden is de afgelopen jaren groot onderhoud gepleegd. Hierdoor is het een bedrijfsverzamelgebouw geworden met een inspirerende werkomgeving. Ook voor medische praktijk ruimte is het pand zeer geschikt, bijvoorbeeld voor psychiaters, verloskundigen, psychotherapeuten, maatschappelijk werk, buurtzorg en overige dienstverleners.

Wij kunnen u gehuurde kantoorruimtes of kantoorunits desgewenst inrichten naar uw wens met beschikbaar kantoormeubilair, op iedere verdieping is een gemeenschappelijke keukentje gevestigd. In de vergaderlocatie kunt u bijeenkomsten organiseren voor grotere groepen, de catering kan hierbij worden verzorgd. U kunt bij ons kantoorunits huren voor een periode van 3 maanden, wij stellen ons flexibel naar onze huurders op. Een huismeester is aanwezig in het pand, deze is het dagelijkse aanspreekpunt voor kleine reparaties. De kantoorunits worden door ons verhuurd inclusief vloerbedekking, zodat uw aanloopkosten worden beperkt.

Parkeren
In de wijken direct rond de Emmastate kunt u maximaal 2 uur met parkeerschijf in de blauwe zone parkeren. Houdt u er rekening mee dat voor enkele parkeerplaatsen in dit gebied betaald parkeren kan gelden. Parkeren in de blauwe zone geldt van maandag tot en met zaterdag van 08.00 - 18.00 uur en op koopavonden tot 22.00 uur. Donderdagavond is de vaste koopavond in Leeuwarden. Bezoekers dienen alleen in de daarvoor bestemde blauwe zone vakken te parkeren (aangeduid met een blauwe lijn). Men mag dus niet langs de stoep parkeren.

Kantoorruimte
Kortom de Emmastate is een ideale plek in Leeuwarden om uw kantoorruimte of kantoorunit te huren. Ook voor opslag van bijvoorbeeld goederen hebben wij mogelijkheden. Wij verzorgen gaarne een rondleiding voor u door het monumentale pand, zodat u rustig alle mogelijkheden voor uw organisatie kunt bekijken. Wellicht tot ziens op DE inspirerendste werklocatie in Leeuwarden.