Werkruimte

 

Werkruimte huren in het hartje centrum van Leeuwarden?

In het prachtige monumentale pand aan de Emmakade 59 te Leeuwarden kunt u een werkruimte huren. Dit is een breed begrip, de invulling wordt op maat voor u gemaakt. Wij verhuren kantoor- en praktijkruimtes voor kortere en langere periodes, maar u kunt ook flexibel huren (bijvoorbeeld meerdere ruimtes als u daar behoefte aan heeft voor een flexibele periode) en ook voor flexwerkers en flexplekken hebben wij mogelijkheden.

Bijzondere bouwstijl

Het is een bijzonder kantoorgebouw, ontworpen in de stijl van de Amsterdamse school. Door het monumentale karakter heeft het pand een bijzondere sfeer waarin het prettig werken is. De perfecte locatie als u een werkruimte huren wilt. Er zijn momenteel huurders die de ruimtes als kantoorruimte gebruiken, maar er zijn ook veel ruimtes die worden verhuurd als praktijkruimten voor medici. Huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, dieet-adviesbureaus, buurtzorg, en manuele therapeuten hebben deze dynamische huisvesting al sinds langere tijd ontdekt.

Emmastate - Feestlocatie huren in Leeuwarden - Emmakade 59

 

Facaliteiten

Het kantoorpand aan de Emmakade 59 beschikt over veel facilitetiten. Bijvoorbeeld een binnentuin, bedrijfsrestaurant, huismeester, vergaderruimtes en een congreszaal tot 800 personen. U kunt de werkruimtes ingericht huren, dus inclusief kantoormeubilair. Op alle verdiepingen is een keukenlocatie ingericht, wachtruimtes zijn er ook per verdieping. Kortom, alle faciliteiten zijn aanwezig en doordat er meerdere huurders aanwezig zijn biedt dit goede mogelijkheden voor sparring en cross-selling.

In de wijken direct rond de Emmastate kunt u maximaal 2 uur met parkeerschijf in de blauwe zone parkeren. Houdt u er rekening mee dat voor enkele parkeerplaatsen in dit gebied betaald parkeren kan gelden. Parkeren in de blauwe zone geldt van maandag tot en met zaterdag van 08.00 – 18.00 uur en op koopavonden tot 22.00 uur. Donderdagavond is de vaste koopavond in Leeuwarden. Bezoekers dienen alleen in de daarvoor bestemde blauwe zone vakken te parkeren (aangeduid met een blauwe lijn). Men mag dus niet langs de stoep parkeren.

Er zijn nog een paar werkruimtes te huur. Wacht niet te lang met contact opnemen. Wij krijgen wekelijks véél aanvragen binnen!

contact opnemen met koepeltheater contact opnemen met emmastate

Heeft u naast een werkruimte huren ook behoefte aan  opslagruimtes,  dan hebben wij hier ook oplossingen voor. Wilt u een rondleiding? Vul dan direct ons contactformulier in en stel eventueel een vraag.
Telefonisch kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 06-53217417.

Graag tot ziens op “the place to be” in Leeuwarden!